birgitta.jpg

Alla sångare är hjärtligt välkomna!

Du behöver inte anmäla dig i förväg, du kommer bara dit. Vi har en jamlista på plats där du kan sätta upp dig när du kommer. Ta kontakt med någon av oss värdinnor som är ansvariga för kvällen. Jammet pågår mellan 18.30 och 21.30 med några pauser. Det är viktigt att du har med dig bra noter eller ackord i rätt tonart på den låt du vill sjunga. Helst på papper, i minst två exemplar. Det underlättar för musikerna som kan få en ganska ansträngd arbetskväll annars. Det är också viktigt att du involverar hela trion i vilken låt du tänker sjunga och vilken takt du vill ha - det är lätt att glömma bort att kommunicera med den som spelar trummor, till exempel.

Ibland arrangerar vi tema-kvällar. Det kan vara poesi och musik, filmmusik, schlagers, städernas musik eller något annat tema. Temat är tänkt som inspiration och inget du slaviskt måste följa. 

lilleva_koncentrerad.jpg

Ibland får vi besök av sångare från andra städer. Här gästas vi av Lilleva Berglund från Göteborg. Och på bilden till vänster av Birgitta Cederberg från Hunnebostrand. Foton: Francesco De Lacerda.

ulla_2.jpg

Det finns ibland möjlighet att få sjunga två sånger per kväll, allt beroende på hur många vi är. Vi sjunger en låt i taget, så att alla ska få möjlighet att vara med, och återkommer med sång nunmmer två efter paus om utrymme finns. Foto: Fransceso De Lacerda.